Disse mænd holder længere i sengen

Forskerne har nu afsløret, hvad der kan få en mand til at holde længere, når det gælder lagengymnastik.

7. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Der er ikke meget ved lagengymnastik, der slutter allerede inden, det rigtigt er begyndt. Derfor er mange mænd optagede af, hvor lang tid de kan holde under dynerne. Et sæt forskere har nu fundet noget, der kan forlænge akten!

Studiet

Et nyligt udført studie er blevet offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift, Journal of Sexual Medicine. Studiet skulle afsøge sammenhængen mellem forskellige livsstilsfaktorer og for tidlig udløsning.

Studiet blev udført på 1069 mænd. 69 af led af for tidlig udløsning, også kaldet prematur ejakulation, mens de resterende 1000 var udvalgt tilfældigt.

Begge grupper skulle udfylde en række spørgeskemaer omhandlende potens, sædafgang og livsstil. De mange svar blev derefter holdt op mod hinanden og analyseret.

Kom i gang

Studiet viste, at det mest tydelige bindeled til for tidlig sædafgang var manglende motion.

De mænd, der dyrkede meget lidt eller slet ingen motion, var i større risiko for at lide af prematur ejakulation, der er defineret ved sædafgang indenfor de første 3 minutter af samlejet.

Desuden sås det, at lidelsen blev værre, des mindre motion de ramte dyrkede.

Sundt og sexet

De, som lider af for tidlig sædafgang, vil derfor kunne opnå en positiv effekt ved at dyrke mere motion. Desuden giver fysisk aktivitet generelt bedre fysisk såvel som psykisk velvære, og dette kan igen have en gavnlig virkning på lidelsen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: