kosttilskud giver øget energi fra RFSU
© iStock

Sådan får du mere lyst i en aktiv hverdag

Selv når du lever et aktivt og sundt liv, kan du i perioder opleve at miste lysten til sex - men du kan let booste din energi og få sexlysten tilbage.

21. marts 2017 af kommerciel redaktion for RFSU

Træthed og manglende overskud er nogle af de mest almindelige grunde til, at vi i perioder mister lysten til sex. De gode intentioner om en romantisk aften med din partner er der, men mange oplever, at lysten til sex ganske enkelt forsvinder som følge af en travl hverdag. 

Hele 63% af danskerne har prøvet at have manglende sexlyst – og de angiver hovedsageligt træthed og manglende overskud som årsagen. Det viser en undersøgelse af danskernes sexliv foretaget af RFSU*.

Boost din energi og få sexlysten igen

Du kan få energien tilbage og give dit parforhold et vigtigt boost ved at sørge for, at din krop får de rigtige vitaminer, mineraler og aminosyrer. 

RFSU lancerer nu et kosttilskud, som giver mere lyst og energi – og virkningen indtræffer indenfor en uge**. 

Love & Energy er først og fremmest beriget med aminosyrerne L-arginin og L-citrullin og en sammensætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bidrager til øget energi og mindsket træthed. L-arginin bidrager til øget blodcirkulation i hele kroppen samt de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. 

Danskernes sexliv - det siger tallene

63% af danskerne siger, at de indimellem oplever problemer med sexlysten.

15% oplever ofte eller altid problemer med sexlysten.


49% angiver træthed som årsag til den mindskede sexlyst.

27% mener, at stress er grunden til manglende sexlyst, mens 20% ikke ved, hvorfor lysten er forsvundet.

46% siger, at de ikke er tilfredse med deres sexliv.

34% af danskerne har sex med deres partner hver uge.


Sådan virker kosttilskudet

Love & Energy er et kosttilskud, der er beriget med aminosyrerne L-arginin og L-citrullin, der giver en øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. 

Sammensætningen af vitaminer, mineraler og antioxidanter giver øget energi og mindsket træthed.

  • Energi: Vitamin C, B12, B6, biotin, magnesium og folinsyre bidrager til et normal energistofskifte og modvirker træthed og følelsen af udmattethed.
  • Antioxidativ beskyttelse: Vitamin C og E beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Dosering: 3 tabletter dagligt***.

Kosttilskuddet Love & Energy er så effektivt, at RFSU har valgt at tilbyde Money Back Guarantee på produkterne, hvis de ikke virker tilfredsstillende.

kosttilskud der giver øget energi og sexlyst til mænd

Love & Energy - til mænd

Kosttilskudet findes i en variant, der er specielt tilpasset mænd og indeholder zink og selen, der bidrager til et normalt testosteronniveau, normal fertilitet og normal dannelse af sædceller. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

kosttilskud der giver øget energi og sexlyst til kvinder

Love & Energy - til kvinder

Indeholder biotin, niacin og vita- min B6, der bidrager til normale slimhinder og et balanceret hormon-niveau. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

Læs mere på www.loveandenergy.dk - du kan købe Love & Energy hos blandt andet Matas, Bilka og Kvickly.


*Undersøgelsen blev foretaget af Norm på vegne af RFSU i juni 2016. 1200 danske mænd og kvinder over 30 år blev spurgt om deres seksuelle adfærd. 

**Love & Energy blev lanceret i Sverige i februar 2015 og er allerede veldokumenteret. RFSU har fået udarbejdet en undersøgelse, hvor 224 personer, ca. 50/50 mænd og kvinder i alderen 30-69 år, har medvirket og testet produktet i 20 dage. Over halvdelen af respondenterne mærkede en effekt inden for en uge eller mindre. 15-20% oplevede ganske stor eller stor effekt af kosttilskuddet i løbet af testperioden på 20 dage. 34% oplevede lidt effekt i perioden. Af de som opnåede en mærkbar virkning, var den mest almindelige effekt et øget energiniveau.

***Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: