Par ligger og smiler til hinanden i sengen.
© iStock

På dette tidspunkt har du størst chance for at få sex

Dine chancer for at få sex varierer i høj grad henover ugen. Se, hvornår flest par har sex – og hvornår der absolut ikke er gang i lagengymnastikken.

16. februar 2017 af Jeanette Linder / I FORM

Der er tidspunkter, hvor vi bare ikke orker. Og andre, hvor vi er lige i stødet til en omgang hygge under dynerne. Men hvornår præcis i løbet af en uge er der størst chance for, at du og din partner har lyst til at dyrke sex? Det giver en ny undersøgelse svaret på.

Lagengymnastikken under luppen

Her har 2000 personer i parforhold besvaret en række spørgsmål om deres sexliv, og der viser sig en tydelig tendens af, at weekenden er bedst til de intime stunder. Men ikke altid i forbindelse med en romantisk kæresteaften, for faktisk er morgensex den store vinder.

Det mest sexede tidspunkt på ugen

Helt præcist er søndag kl. 9 det tidspunkt, hvor allerflest par dyrker sex, hvilket kan skyldes, at vi føler os afslappede og har god tid. Ser vi bort fra søndag morgen, er lørdag generelt den mest populære dag om ugen til lagengymnastik, hvorimod mandag tager prisen for den mest usexede dag. Mandag kl. 20.15 er nemlig det tidspunkt, hvor allerfærrest par dyrker sex.

Se top-5 over de mest og mindst populære tidspunkter at dyrke sex i parforholdet

Mest populært:

1. Søndag kl. 9.00
2. Lørdag kl. 22.30
3. Lørdag kl. 23.30
4. Fredag kl. 22.30
5. Lørdag kl. 10.30

Mindst populært:

1. Mandag kl. 20.15
2. Mandag kl. 19.30
3. Tirsdag kl. 17.30
4. Tirsdag kl. 21.00
5. Torsdag kl. 8.00

Kilde: Superdrug

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: