© Colourbox

Top 6: Disse dele af din krop er kvinderne meste vilde med

Se her, hvilke dele af din krop kvinderne helst vil lægge hånden på.

7. juni 2016 af Christian

Vi er sikre på, at du er en flink fyr og er god mod dyr. Det giver bare ingen point i en undersøgelse fra Western Illinois University, USA, hvor en gruppe kvinder er blevet bedt om at prioritere de kropsdele, de sætter mest pris på hos mænd. Så kig med, når vi tæller ned til mændenes mest populære kropsdel.

© Colourbox

6. Numsen Vi havde nok forventet, at kvinderne ville prioritere denne kropsdel lidt højere på listen, men nej. Er de ikke klar over, hvor hårdt det er at lave alle de squats?!?

© Colourbox

5. Triceps Selvom triceps-musklen faktisk fylder 2/3-dele af din overarm, bliver den ofte overskygget af biceps. Den er heller ikke ligeså sjov at træne, men det er ingen undskyldning for at springe den over, så bare kom i gang – for eksempel her.

4. De skrå mavemuskler De skrå mavemuskler er ikke ligeså nemme at træne som de forreste, hvilket nok er grunden til, at mange tager lidt let på dem. Og det er synd, for de er med til at styrke din core og giver en flot symmetri. Se her, hvordan du bedst træner de skrå mavemuskler.

© Colourbox

3. Brystkasse Brystkassen er både relativt nem at få til at vokse, og så smitter træningen både af på arme, skuldre og ryg. Derudover findes der en lang række øvelser, du nemt kan udføre derhjemme – Se bare her.

© Colourbox

2. Biceps Din biceps-muskel er ikke så nem at træne, som man skulle tro, for du kan ikke bare svinge dine håndvægte, til armene falder af. Hemmeligheden bag et par solide guns ligger er nemlig at supplere med basisøvelser som pull-ups, squat, bænkpres og triceps-øvelser. Se her, hvordan du gør.

© Colourbox

1. Mavemuskler Der er en grund til, at nogle af de mest populære artikler på Aktiv Træning handler om at træne mavemusklerne. Udover at det ser godt ud og styrker din positur, er det nemlig også den kropsdel, kvinderne – ifølge undersøgelsen – helst vil lægge deres hånd på. Se her, hvordan du får vaskebrættet frem.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: