5 morgenvaner, der gør dig træt hele dagen

Nogle af de morgenvaner som vi ellers opfatter som almindelige, kan i virkeligheden gøre os trætte resten af dagen.

30. oktober 2019 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Er du en af de mange, der starter hver dag med disse morgenvaner? Så er der en mulighed for, at de rent faktisk kan mærkes på dit energiniveau resten af dagen.

Du bruger 15 minutter ekstra i sengen med din telefon

Det virker måske som en god idé at starte dagen stille og roligt med at tjekke diverse sociale medier og nyheder. Men hvis du bliver i sengen, så giver du din krop følelsen af, at det ikke er tid til at stå op - men derimod sove videre.

Du får ikke drukket vand fra morgenstunden

Der er en grund til, at vi vågner op med ildelugtende morgenånde - dehydrering. kroppen bruger hele natten på at tære på det vand, som vi har drukket dagen inden. Derfor vågner vi altså op let dehydrerede, og derfor bør du komme i gang med at drikke vand allerede fra morgenstunden.

Du går i bad om aftenen

Et dejligt varmt bad om aftenen gør én søvnig og gør det lettere at falde i søvn, ikke? FALSK. Selvom det kan føles sådan, så gør det varme bad det sværere for kroppen at sænke sin temperatur og få en god nats søvn.

Du motionerer senere på dagen

Motion fra morgenstunden er den perfekte måde at komme godt fra start. Den ekstra ilt, der bliver skyllet rundt i kroppen vil kunne give dig energi til resten af dagen. Hvis du ikke har tid til den helt lange træning, så kan en hurtig gåtur også gøre det.

Du spiller det forkerte musik

Du kender det fra løbebåndet - man kommer hurtigere afsted med det rette musik. Overfør dette til dine morgener og spil musik, der ligger mellem 120 og 145 beats-per-minute - det får dig igang!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: