© iStockphoto

Er en solid lur en god idé?

Jeg er tit træt midt på dagen. Er det en god idé at tage en længere middagslur?

Ja, en middagslur er en fin investering, som øger din produktivitet og gør det nemmere for dig at løse opgaver. En lur gavner også din motivation til at komme ud at træne. I overgangsfasen mellem vågen tilstand og søvn tænker du tilmed mere kreativt, mener mange eksperter.

I mange år har powernappen – altså den helt korte slumren – været populær og er blevet rost til skyerne. Men meget tyder på, at en længere lur også er gavnlig.

Fx viste israelsk forskning fra universitetet i Haifa, at en middagslur på halvanden time ikke gør dig sløv, men tværtimod øger din evne til at lære nye ting. Andre forskere mener dog, at man skal nøjes med 20-30 minutters søvn midt på dagen.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

Vil du have en stærk krop og undgå skader? Lige nu kan du få vores store træningssæt til en helt fantastisk intro-pris. Sættet består af et mavehjul, en træningsmåtte og træningselastikker samt en stor guide med øvelser, så du kan træne hele kroppen derhjemme. Derudover får du 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet inspiration, motivation og gode råd til din træning. Og det bedste af det hele er, at du får det hele for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Det har aldrig været billigere at komme i form. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: