Stjæler din partner dynen? Sådan undgår du det

I de fleste soveværelser foregår der hver nat en kamp - kampen om dynerne! Hvis du har en partner, der er ualmindelig slem til at stjæle dynen, så bør I begge læse med her!

3. oktober 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Mange af os ligger os til at sove varmt og trygt under dynen, men få timer senere vågner vi op skælvende af kulde, fordi vores partner har neglet vores dyne.

Hvis du sover sammen med en dyne-tyv så fortvivl ikke, det kan nemlig lade sig gøre at træne dyne-tyven til at holde sig til sin egen halvdel af dynerne.

Vi har samlet en to-do-liste til både dyne-tyven og den forurettede herunder.

Den, der stjæler dynen

Hvis man er en såkaldt dyne-tyv, så vil det ofte være fordi, man fryser, når man sover. I en halvt sovende tilstand bliver det pludselig legitimt at skubbe sin partner ud i kulden, så længe det betyder, at man selv kan holde varmen. En løsning kan dermed være, at man giver radiatoren et hak opad, eller tager lidt mere tøj på, når man skal sove.

Den, der får stjålet dynen

Hvis man får stjålet sin dyne i løbet af natten, så kan man afvænne dyne-tyven ved at vække personen. Du skal altså ikke blot liste din dyne tilbage i din side af sengen, men derimod italesætte, at din dyne er blevet taget. Uafbrudt søvn er en hver dyne-tyvs kæreste eje, så at blive vækket vil i mange tilfælde være en straf, der kan få dem til at stoppe deres tilbagevendende ugerning.

Sørg derudover for at lægge dig til at sove med hele dynen, i stedet for at starte med en lille del af den og derefter forvente, at den stadig er til fuld afbenyttelse, når du nogle timer senere ønsker den. Når først dyne-tyven har taget ejerskab over dynen, så vil den være svær at få igen.

Godnat!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: