© Istock

Dine kollegaers stress smitter

Her er 4 nemme tips, der gør dig immun over for kollegaernes stress.

26. april 2016 af Hans Westhausen Gottlieb

Ligesom med passiv rygning (secondhand smoke), så findes der secondhand stress, der ligesom tobaksrøg er skadelig for omgivelserne.

Det skriver Harvard Business Review og henviser bl.a. til et forsøg bragt i Psychoneuroendocrinology, som viste, at 26 pct. af forsøgspersonerne fik forhøjet deres kortisolniveau i blodet blot ved at iagttage en stresset person.

I vores moderne arbejdsliv er vi særlig eksponeret– ikke mindst gennem åbne kontorlandskaber. Artikelforfatterne i Harvard Business Review giver fire tips til at beskytte sig imod kollegaernes stress:

1. Vær positiv, når stressen rammer. Hav en positiv tilgang, så du kan støtte stressede personer omkring dig. Husk på, at

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: