© Colourbox

Selv lidt stress gør dig syg

Forskningen er nedslående. Dog kan Motion hjælpe dig.

28. november 2012

Stresser du lidt for meget i hverdagen, skal du måske overveje at slå bremsen i. For selv lidt stress kan være farligt, viser et nyt projekt, hvor britiske forskere har samlet data fra 10 store undersøgelser med i alt 68.222 deltagere. Her fandt man en klar sammenhæng mellem symptomer på stress og en øget risiko for at dø af hjerte-kar-sygdomme.

Særlig overraskende var det, at mange af deltagerne på trods af kun lette grader af stress stadig havde en markant øget risiko for at dø for tidligt.

Så føles din stress ikke helt godt i maven, kan løsningen være at dyrke intensiv motion så ofte som muligt. Ifølge forskningen er det nemlig den absolut bedste måde at forebygge let til moderat stress på.

Source #British Medical Journal

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: