Mand i løbetøj der spiser bruger
© Colourbox

Gør træning fed mad sundere?

Usund mad bliver ikke sundere af en lang løbetur, dog gør træningen at den fede mad bliver knap så farlig for dig og din krop.

8. januar 2019 af Hans Westhausen Gottlieb

Gør træningen fed mad sundere? 

Er det sandt, at fed mad bliver mindre skadelig, hvis man træner før måltidet? 

SVAR: Videnskabelige forsøg har vist, at intensiv konditionstræning renser blodårerne for usunde fedtstoffer, og at effekten varer ved i flere timer efter fx en løbetur. 

Det mindsker risikoen for, at fedt fra det usunde måltid sætter sig til en blodprop. En løbetur før svigermors flæskesteg med brun sovs er derfor en god idé. Maden bliver dog ikke sundere, træning gør den blot knap så farlig. 

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: