Peanutbutter


© iStock

Her findes de bedste vegetariske proteiner

Det kan være svært at vurdere hvor de bedste vegetariske proteiner gemmer sig. Hvad enten det er i grønt, frø eller nødder, er det vigtigt at variere dit proteinindtag.

26. juli 2018 af Hans Westhausen Gottlieb

Hvor finder jeg de fleste vegetariske proteiner?

Jeg spiser en gang imellem kød og fisk, men kan godt lide at variere min kost. Hvor finder jeg de bedste vegetariske proteiner?

SVAR: Der findes masser af gode proteinkilder i grønt, frø og nødder. Variér dit proteinindtag, så du får proteiner fra en masse forskellige slags fødevarer.

Proteinrige nødder

Nødder fra blad 6/18.

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.

Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: