Øget energi med kosttilskud fra RFSU til mænd og kvinder
© iStock

4 råd til mere energi og lyst i hverdagen

Føler du dig tappet for energi? Med et par små ændringer i hverdagen og kosten kan du få energien igen – og mere lyst til alt det sjove i livet.

6. april 2017 af kommerciel redaktion for RFSU

Du kender måske følelsen af altid at være lidt træt... Vi skal slå til mange steder i livet – både på job, i parforholdet, hos familien og vennerne, samtidig med at du også helst skal have tid til at lave sund mad og dyrke motion.

Hvis dit energiniveau er helt i bund, kan det især gå ud over parforholdet, og det er ærgerligt, for sex er en vigtig del af et sundt og aktivt liv.

Du kan med nogle få ændringer i hverdagen få energien og overskuddet igen – og med mere energi kommer sexlysten igen. 

1. Prioritér din søvn

I en hektisk hverdag er det svært også at få tid til afslapning og søvn. Men din krop har brug for det for at fungere. Med søvn kommer energien og dermed sexlysten tilbage. Så prioritér at få de timers søvn hver nat, som du kan mærke, din krop har behov for.

Søvnbehovet er meget individuelt og varierer med alderen, men de fleste af os har i gennemsnit brug for 7 1/2 times søvn. Gør det lettere for dig selv at få nok søvn ved at skabe nogle faste rutiner omkring sengetid, og prøv også at gå i seng og stå op på nogenlunde faste tidspunkter – også i weekenden. 

2. Sluk for skærmen

Mobilen, computeren og tv’et er tidsrøvere! Aftenerne bliver ofte brugt foran skærmen, og pludselig er tiden gået med ingenting.

Læg mobilen væk, sluk for tv'et, og prioritér i stedet at bruge tid på dig selv og din partner. Prøv at holde sengen og soveværelset fri for elektronik, og giv i stedet den opmærksomhed, din mobil plejer at få, til din partner.

Husk bare at gøre det til en rar oplevelse for jer begge, ellers bliver intimiteten bare endnu en pligt på to do-listen. 

3. Hold dig aktiv

Du har hørt det før – træning giver faktisk mere energi. Hvis du kommer ind i en god rutine med moderat træning og små aktiviteter i hverdagen, vil du opleve, at dit energiniveau stiger, og du får lyst til mere.

Måske starter løbe- eller cykelturen som en sur pligt, men du vil hurtigt mærke, at du bliver gladere. Du får bedre samvittighed, fordi du føler, at du gør noget godt for dig selv, samtidig med at din krop bliver fyldt med mere energi. 

4. Spis godt

Det, du spiser, har stor betydning for, hvor meget energi du har. Hvis din krop er i ubalance og mangler vigtige næringsstoffer, forsvinder energien og dermed også lysten til sex.

Du kan få energien tilbage og give dit parforhold et vigtigt boost ved at sørge for, at din krop får de rigtige vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet Love & Energy fra RFSU giver mere lyst og energi, og virkningen indtræffer allerede efter en uge*.

Boost din energi og få sexlysten igen

Love & Energy er et kosttilskud, der er beriget med aminosyrerne L-arginin og L-citrullin, som giver en øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. Sammensætningen af vitaminer, mineraler og antioxidanter giver øget energi og mindsket træthed.

  • Energi: Vitamin C, B12, B6, biotin, magnesium og folinsyre bidrager til et normal energistofskifte og modvirker træthed og følelsen af udmattethed.
  • Antioxidativ beskyttelse: Vitamin C og E beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Dosering: 3 tabletter dagligt **

Mere energi med kosttilskudet Love & Energy fra RFSU

Love & Energy - til mænd

Kosttilskudet findes i en variant, der er specielt tilpasset mænd og indeholder zink og selen, der bidrager til et normalt testosteronniveau, normal fertilitet og normal dannelse af sædceller. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

Mere energi med kosttilskudet Love & Energy fra RFSU

Love & Energy - til kvinder

Indeholder biotin, niacin og vita- min B6, der bidrager til normale slimhinder og et balanceret hormon-niveau. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

Læs mere på www.loveandenergy.dk - du kan købe Love & Energy hos blandt andet Matas, Bilka og Kvickly.





*Love & Energy blev lanceret i Sverige i februar 2015 og er allerede veldokumenteret. RFSU har fået udarbejdet en undersøgelse, hvor 224 personer, ca. 50/50 mænd og kvinder i alderen 30-69 år, har medvirket og testet produktet i 20 dage. Over halvdelen af respondenterne mærkede en effekt inden for en uge eller mindre. 15-20% oplevede ganske stor eller stor effekt af kosttilskuddet i løbet af testperioden på 20 dage. 34% oplevede lidt effekt i perioden. Af de som opnåede en mærkbar virkning, var den mest almindelige effekt et øget energiniveau.

**Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: