Konsistens Baren giver en lidt tør fornemmelse i munden, så lysten til at drikke øges, og det er fint.

Sprudlende energibar

Hurtige kalorier i godt format.

Nutramino | |

Konklusion: Det er længe siden, vi har haft fornøjelsen af at sætte tænderne i en bar, der i den grad lever op til de nye ernæringsmæssige krav for en energikilde, samtidig med at smagen er i top.

Pris: 15 kr.

www.nutramino.dk

Nutraminos nye energibar har potentialet til at blive et hit. Ud over at vi faldt for den lidt tørre smag, der mikser barndommens figenpålæg med knust mysli, så glædede vi os også over, at de ernæringsmæssige kvaliteter er i orden. En energibar skal frem for alt levere en spandfuld kulhydrater, som fyres ud i musklerne. Og det gør Nutraminos bar med bravur. 75 procent af kalorierne er hurtige kulhydrater fra rosiner og havre, og det giver brændstof til at komme godt igennem træningspasset med.

Baren har et godt format, der får den til at smutte ubesværet ned i lommen – hvilket også er et plus. De mange rosiner betyder desuden godt med antioxidanter, og dermed stives immunforsvaret af, og muskelømhed nedsættes.

PRODUKTINFO:

Energibar, primært med rosiner, havre, planteolier og tørret frugt. Vægt: 48 gram. 160 kcal, 3 g protein, 30 g kulhydrat, 4 g fedt. Flere smagsvarianter.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: