© iStock

Stortest: De bedste proteinbarer og proteindrikke efter træning

Når du har givet den gas på løbeturen eller til styrketræning, så kalder musklerne på proteiner og kulhydrater, men hvad skal du vælge? Vi har testet 32 produkter.

Efter hård træning har du brug for at tanke op hurtigt. Det er ikke altid, du har det perfekte måltid lige ved hånden, og derfor vrimler det med produkter, som skal tilgodese dit behov for at give musklerne den nødvendige protein og kulhydrat hurtigt - og det kan en proteinbar.

Indholdet er vigtigt i din proteinbar og proteindrik

Vi har testet 32 af industriens proteinbarer og drikke. En proteinbar kan have meget forskellig størrelse. Nogle proteindrikke sælges i portionsstørrelser, mens andre er store bøtter eller poser, hvor du selv blander en anbefalet mængde pulver, som igen kan være anbefalet mere eller mindre godt.

Det er protein, du betaler for

Vi kigger primært på indholdet af protein, da det er det, som du betaler for, og da du med en banan hurtigt kan hæve indtaget af kulhydrat efter din træning. Vi tjekker selvfølgelig også priserne i forhold til indhold, og vi giver dig en specifik pris på, hvad du betaler pr. gram protein i din proteinbar eller -drik.

Smagen spiller en rolle i både proteinbar og proteindrik

Vi tester også smag og konsistens i både proteinbar og proteindrik. Smag og behag er naturligvis forskellig, men vi giver vores bud. Smager en proteinbar eller proteindrik ganske enkelt godt, eller skal man slå knuder på sig selv for at synke sin proteinbar eller -drik?

Læs testen, se vinderne i de to kategorier og bliv i stand til at træffe dit eget kvalificerede valg, når du køber en proteinbar eller en proteindrik.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: