ispinde
© iStock

3 sunde sommerfristelser

Sommerens varme byder på mange søde fristelser. Køl dig ned med disse 3 sunde sommersnacks.

9. juli 2018 af Dina Christiansen

Nicecream

Er et lækkert alternativ til den cremede flødeis. Alt du behøver til en start, er nogle modne bananer.

 1. Skær 1 banan i skiver og frys ned. Hav gerne en masse bananer liggende klar i fryseren, så du altid nemt kan lave nicecream.
 2. Tag bananen op af fryseren og lad den ligge 5-10 min
 3. Blend sammen med 1-2 spsk. mælk indtil du får en softice-konsistens. Brug gerne en foodprocessor eller en kraftig blender.
 4. Du kan for eksempel blende kakao, peanutbutter eller forskellige frosne bær i for at få forskellige smage udover banan is.

Iskaffe

Iskaffe gemmer ofte på en masse skjulte kalorier, men det kan du nemt komme udenom med den her simple opskrift på en lækker kølende kaffe.

 1. Sæt vand over til kog.
 2. Kom 2 tsk. kaffepulver i et glas.
 3. Hæl det kogende vand over, så det fylder ¼ af glasset og rør rundt.
 4. Hvis du vil have din kaffe sød, kan du eventuelt komme lidt karamelsovs op af kanterne i glasset. Vælg en sukkerfri, hvis du vil spare på kalorierne.
 5. Fyld glasset med en masse isterninger.
 6. Hæl skummetmælk i, så glasset bliver fyldt og rør rundt. 

Hjemmelavede ispinde

De varme sommerdage kalder på en iskold afkøling. De her hjemmelavede ispinde kan gøre jobbet og indeholder nærmest ingen kalorier.

 1. Du skal bruge en isbeholder og ispinde. Du kan eventuelt bruge nogle plastikkrus i stedet for.
 2. Fyld beholderen med enten en BCAA blanding (protein kosttilskud), saftevand, smoothie eller en sød skyr. Der er mange muligheder, så det er bare med at være kreativ. Fyld eventuelt også beholderen med friske eller frosne frugter inden du hælder din saft i.
 3. Stil i fryseren. 

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.


Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: