© Valling.com

Bagt torsk med nye ærter

Torsken er et godt valg, hvis du gerne vil tabe dig - særligt hvis du kombinerer den med kalorielette, fyldige grøntsager som fx ærter.

29. juli 2015 af Hannah Grant.

Bagt torsk med nye ærter

Til 4 personer: 800 g tykt stykke torskefilet uden skind og ben 250 g friske pillede ærter 1 hvidløg, fintsnittet 4 spsk. cremefraiche (38 %) 2 citroner 2 håndfulde friske krydderurter: purløg, bredbladet persille og basilikum Olivenolie Salt + peber 4 skiver groft brød

Sådan gør du: 1. Ovnen forvarmes til 200 °C.

2. Læg torsken på en bageplade med bagepapir. Salt fisken let, og dryp den til med olivenolie. Bag torsken i 7-8 min., indtil en stegegaffel kan glide igennem fisken uden at møde modstand.

3. Sautér ærterne i en gryde med hvidløg i lidt olivenolie, salt og peber, indtil de er møre. Ærterne skal være møre, men de skal stadig være flotte og grønne (gem et par spiseskefulde til at pynte med). Tilsæt herefter cremefraiche, og blend ærterne til en puré. Når du er færdig, så smag til med lidt salt, peber, citronskal og -saft.

4. Anret puréen med torsken på toppen, og put nogle lynsauterede nye ærter og de friske krydderurter oven på torsken. Servér groft brød til.

Næringsindhold pr. person: Energi: 454 kcal Protein: 48 g Fedt: 9,8 g Kulhydrat: 47,4 g Kostfibre: 8,6 g

Læs, hvorfor torsken er perfekt slankemad!

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: