Kyllingefrikadeller med valnødder, persille, rød peber og feta
Denne nemme opskrift på kyllingefrikadeller er til 4 personer.
Ingredienser til kyllingefrikadeller
4-500 g hakket kyllingekød
2 spsk. valnødder, finthakkede
1 løg, finthakket
1 bdt. persille, finthakket
1 rød peber, finthakket
150 g feta, i tern
2 æg
1 dl mælk
2 spsk. havregryn
Salt, peber
Sådan laver du kyllingefrikadeller
1. Rør en lind frikadellefars af alle ingredienserne.
2. Form mundrette små kyllingefrikadeller og sæt dem på bagepapir.
3. Bag kyllingefrikadellerne i ovnen ved ca. 200 grader i omkring 15 min.
4. Servér kyllingefrikadellerne lune eller kolde dagen derpå og evt. med en frisk rødbedesalat til.
Derfor skal du spise kyllingefrikadeller
Kyllingefrikadeller er gode hvis du vil holde den slanke linje. Kyllingefrikadellerne indeholder meget protein og er samtidig fedtfattige. Når du så tilsætter en superfood som valnødden, får du også masser af antioxidanter og omega-3, der holder din hjerne skab i mange år.
Læs mere om den sunde valnød og hvorfor den er udråbt til superfood.