Oksekødssuppe

Perfekt mod ømme muskler

27. januar 2011

Ingredienser til 4 personer 2 spsk. olivenolie 400 g fedtfattigt oksekød i tern 1 finthakket løg 2 finthakkede hvidløg 100 g perlebyg 1¼ liter oksekødsbouillon 1 stilk frisk timian 2 gulerødder 2 pastinakker 2 store kartofler

Tilberedning Varm olien i en gryde, og brun oksekødet godt af.

Tilsæt løg og hvidløg, og steg videre, indtil de er let brunede.

Kom så perlebyg, timianstilken og bouillonen i gryden, og kog under låg i 30-40 minutter, eller til oksekødet næsten er mørt.

Tilsæt grønsager i grove stykker, og lad suppen simre, til de er let møre. Servér rygende varm med groft brød til.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: