Læs også

Oksekødssuppe

Pastinaksuppe

Perfekt til vægttab på den nemme måde.

27. januar 2011

Ingredienser til 4 personer 2 spsk. rapsolie 1 hakket løg 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. stødt gurkemeje 5 skrællede pastinakker i grove stykker 1¼ liter vand Saften af 1 citron 4 spsk. yoghurt naturel 4 tsk. finthakket frisk mynte 2 laksebøffer

Tilberedning Varm olien op i gryden, og steg løg og alle krydderierne, til olien sitrer omkring dem.

Kom dernæst pastinakkerne og vand i, og lad suppen simre, til pastinakkerne er møre.

Imens halveres de 2 laksestykker til 4 firkanter og koges i vand i ca. 5 minutter – eller til de lige akkurat er gennemkogt.

Blend suppen med en stavblender eller normal blender, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Servér suppen med ét stykke laks i midten, en ring af yoghurt rundtom og frisk mynte drysset henover.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: