Bagt kyllingebryst med peberfrugt og hvidløg
Ingredienser (til 2 personer):- 2 stk. kyllingebryst (helst med skind og ben)
- 2 løg
- 2 store eller 4 små modne tomater
- 1 grøn peberfrugt
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk. frisk eller tørret timian
- 1 spsk. frisk eller tørret rosmarin
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 30-40 g ristede pinjekerner
- Frisk basilikum og salat til pynt
Sådan gør du
- Hak hvidløg fint. Skær løg, tomat og peberfrugt i tern på ca. 1 x 1 cm. Vend dem sammen med rosmarin, timian, olivenolien og lidt salt og peber. Læg kyllingebrysterne i en bradepande eller et ildfast fad, og fordel tomatblandingen rundtom og ovenpå.
- Bag det hele i ovnen ved 180 grader i 25 min. Rist pinjekernerne på en pande, til de er lysebrune.
- Tag maden ud af ovnen, og pynt med pinjekernerne og frisk basilikum. Servér med groft brød og salat.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 450 kcal
Protein: 36,1 g
Fedt: 26,7 g
Kulhydrat: 19,4 g
Kostfibre: 4,7 g