© Hannah Grant photography

Daddelbrownie

Prøv et sundt alternativ til den klassiske brownie med denne lækre opskrift fra Tour de France kogebogen ’The Grand Tour Cookbook’.

24. februar 2014 af Hannah Grant

Daddelbrownie (til 4 personer)

Ingredienser:

  • 165 g. dadler

  • 120 g. ristede hasselnødder

  • 50 g. kakaopulver

  • Saft og skal af 1 appelsin

  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

1. Dadlerne pureres i en foodprocessor.

2. Hasselnødderne tilsættes sammen med appelsinjuice og -skal, salt og kakaopulver.

3. Afhængig af hvor tørre dadlerne er, kan der tilsættes flere nødder for at gøre massen mere fast.

4. Browniemassen trykkes i en form og sættes på køl i min. 1 time før servering.

TIP! Er også perfekt at medbringe i lommen som små ’energibarer’ på træningsturen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: