Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserOpskrift: (hovedret til 4 pers.)
Ca. 1-1,5 kg skært oksekød med fedt/sener fjernet (fx filet, mørbrad, tyndsteg eller tyksteg)
1 liter kærnemælk
Saften af en lime
1 spsk. cayennepeber
2 fed presset hvidløg
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. brun farin
1. Skær oksestegen ud i ca. 6 store chunks pr. person.
2. Rør marinade af kærnemælk, lime, cayenne, hvidløg, tomatpuré og farin.
3. Læg kødet i en skål, hæld marinaden over, bland, og dæk med film.
4. Lad det marinere i 24 timer på køl.
5. Grilning: Varm grillen op til høj temperatur. Imens fordeles oksekødet på spyd, evt. også med grøntsager på. Grill spyddene i 2-3 min. på hver side, til kødet er rosa.
Grilltid/marinering: 6 min./24 timer.
Opret gratis profil, og læs videre, når du er logget ind.
Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette en profil. Dealen er, du siger ja til at modtage vores nyhedsbrev, og så bliver vi ved med at lave Danmarks bedste bilstof.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere