Grillspyd oksekød på grill
© Valling.com

Ko på grillen

Glødende, hede kul og sydende mørt oksekød på grillristen. Vi giver dig fire forslag til ko på grillen.

2. juni 2014 af Mads Persson/smagnu.dk.

Der er dømt fuldblods herremad, når vi fyrer op under grillen og serverer proteinbugnende, kraftfulde oksekødsvariationer, der vil få selv vegetarer til at slikke sig sultent om munden. Få de lækre opskrifter her.

3 x grilltips

  • Husk masser af sundt tilbehør i form af fx spændende salater samt rå og grillede grønsager.

  • Skæres kødet i mindre stykker før marineringen, optages smagen bedre, og marineringstiden forkortes.

  • Brug kvalitetsbriketter – de holder en konstant varme meget længere og er nemmere at ‘time’.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: