Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserOpskrift: (forret til 4 pers.)
800 g okseentrecote eller anden ‘høj’ udskæring
1 bdt. frisk basilikum
2 håndfulde pinjekerner
4 spsk. friskrevet parmesan
1 fed hvidløg
Ca. 3 dl olivenolie
Saften af en citron
1 bakke rucola
Salt og peber
1. Vend kødet i 1 dl af olien samt salt og peber. Lad det hvile ca. 15 min. i marinaden.
2. Varm grillen godt op, og steg kødet ved høj varme i ca. 2-3 min. på hver side, så det er helt rosa og kun har en let stegeskorpe. Lad det hvile i 10 min.
3. Imens laves en hurtig pesto ved at blende basilikum, 2 spsk. parmesan, hvidløg, 1 håndfuld pinjekerner, 2 dl. olie og citronsaft. Farven skal være flot grøn, og pestoen tyk i konsistensen.
4. Skær nu kødet i så tynde, fine skiver som muligt – som du ville skære fx en filet.
5. Fordel skiverne fladt på fire tallerkener, drys lidt rucola på, dernæst lidt pesto, og til sidst pyntes med hakkede mandler og revet parmesan.
Grilltid/marinering: 3 min./15 min.
Opret gratis profil, og læs videre, når du er logget ind.
Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette en profil. Dealen er, du siger ja til at modtage vores nyhedsbrev, og så bliver vi ved med at lave Danmarks bedste bilstof.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere