Salat med grillet halloumi og fersken
© Thomas Dahl

Salat med grillet halloumi og fersken

Prøv sommerens lækreste salat med grillet halloumi og fersken. Salaten er helt perfekt til din grillaften og kan serveres som tilbehør til kød eller fisk.

8. august 2019 af Anders Karmark

Salat med grillet halloumi og fersken 

Ingredienser:
  • ½ romainesalat
  • 200 g halloumi
  • 3 hårde ferskner
  • 2 spsk. granatæblekerner
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • 1 spsk. friskhakket mynte
  • 2 spsk. yoghurt naturel
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. Skær halloumien i tykke skiver og fersknerne i både, og grill dem på en meget varm forvarmet grill, til de har fået farve og slipper grillen uden at hæn ge fast. Riv romainesalaten i grove stykker, og læg dem på et fad. Fordel halloumien og fersknerne oven på salaten, og drys med sesamfrø og gra nat æblekerner.
  2. Rør yoghurt, mynte og honning sammen til en dres sing, og stænk den ud over salaten.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: