Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserOpskrift: (forret til 4 pers.)
Ca. 600 g oksekød i tynde strimler
60 ml sojasauce
3 spsk. fintrevet ingefær
3 fed presset hvidløg
2 spsk. brun farin
1 finthakket frisk chili
3 tsk. fiskesauce
2 bdt. hjertesalat
1 håndfuld bønnespirer
1 bk. sukkerærter
2 spsk. ristet sesam
1. Rør en marinade af soja, ingefær, hvidløg, chili, farin og fiskesauce.
2. Fordel marinaden (gem ca. 4 spsk. til salat) over kødet. På køl i 2-3 timer.
3. Varm grillen op til høj varme. Si marinaden fra kødet (dryp godt af), og lyngrill det ca. 1 min. på hver side.
4. Bland de resterende ingredienser til salaten med marinadedressingen, og fordel til sidst kødet i salaten.
5. Pynt med ristet sesam, servér straks.
Grilltid/marinering: 2 min./3 timer.
Opret gratis profil, og læs videre, når du er logget ind.
Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette en profil. Dealen er, du siger ja til at modtage vores nyhedsbrev, og så bliver vi ved med at lave Danmarks bedste bilstof.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere