Grillede grønne og hvide asparges med rødløg
Ingredienser:- 250 g hvide asparges
- 250 g grønne asparges
- 1 stort rødløg
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. sukker
- 8-9 friskplukkede dildkviste
- 2 spsk. rapsolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær rødløget i fine strimler, og vend strimlerne sammen med eddike og sukker. Vend det hele lidt rundt et par gange, til sukkeret er opløst (du kan evt. gøre det dagen før).
- Skær de nederste 2-3 cm af aspargesene.
- Skræl de hvide asparges.
- Grill de hele hvide og grønne asparges på en meget varm forvarmet grill, til de har fået flotte, mørke streger på alle sider.
- Vend de grillede asparges sammen med rapsolie, de marinerede rødløg og lidt salt og peber.
- Pynt med de friske dildkviste.