Grillede grønne og hvide asparges med rødløg
© Thomas Dahl

Grillede grønne og hvide asparges med rødløg

Her giver vi en spændende og sund opskrift på grillede grønne og hvide asparges med rødløg, som du kan servere som tilbehør til kød eller fisk.

23. august 2019 af Anders Karmark

Grillede grønne og hvide asparges med rødløg 

Ingredienser:
  • 250 g hvide asparges
  • 250 g grønne asparges
  • 1 stort rødløg
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • 8-9 friskplukkede dildkviste
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Skær rødløget i fine strimler, og vend strimlerne sammen med eddike og sukker. Vend det hele lidt rundt et par gange, til sukkeret er opløst (du kan evt. gøre det dagen før).
  2. Skær de nederste 2-3 cm af aspargesene.
  3. Skræl de hvide asparges.
  4. Grill de hele hvide og grønne asparges på en meget varm forvarmet grill, til de har fået flotte, mørke streger på alle sider.
  5. Vend de grillede asparges sammen med rapsolie, de marinerede rødløg og lidt salt og peber.
  6. Pynt med de friske dildkviste.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: