Grillede grøntsager med parmesan og vinaigrette
© Thomas Dahl

Grillede grøntsager med parmesan og vinaigrette

Sommerens friske grøntsager bliver ekstra lækre af en tur på grillen. Her får du opskriften på grillede grøntsager, som er det perfekte tilbehør til din grill-menu.

15. august 2019 af Anders Karmark

Grillede grøntsager med parmesan og vinaigrette 

Ingredienser:

  • 1 squash
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ gul peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1 aubergine
  • 100 g friskrevet parmesan
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
  • 1 spsk. friskhakket oregano
  • Salt og peber

Sådan gør du 

  1. Skær grønsagerne i tykke skiver. 
  2. Drys lidt salt på aubergineskiverne, og lad dem ligge og trække væske ud i ca. 10 min. Dup dem derefter hårdt med køkkenrulle for at få så meget væske ud af dem som muligt.
  3. Tilbered alle grønsagerne på en varm grill, til de har fået streger. Auberginerne skal vendes ofte og kræver ikke så lang tilberedningstid som de andre. 
  4. Vend alle grønsagerne med olie, hvidvinseddike, oregano og lidt salt og peber.
  5. Drys grønsagerne med parmesan før servering.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: