Grillede grøntsager med parmesan og vinaigrette
Ingredienser:
- 1 squash
- ½ rød peberfrugt
- ½ gul peberfrugt
- 2 gulerødder
- 1 aubergine
- 100 g friskrevet parmesan
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
- 1 spsk. friskhakket oregano
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær grønsagerne i tykke skiver.
- Drys lidt salt på aubergineskiverne, og lad dem ligge og trække væske ud i ca. 10 min. Dup dem derefter hårdt med køkkenrulle for at få så meget væske ud af dem som muligt.
- Tilbered alle grønsagerne på en varm grill, til de har fået streger. Auberginerne skal vendes ofte og kræver ikke så lang tilberedningstid som de andre.
- Vend alle grønsagerne med olie, hvidvinseddike, oregano og lidt salt og peber.
- Drys grønsagerne med parmesan før servering.