Grillede kartoffelskiver med rosmarin
© Thomas Dahl

Grillede kartoffelskiver med rosmarin

Her får du en enkel og lækker opskrift på grillede kartoffelskiver. Skiverne vendes i rosmarin og havsalt og kan serveres med en salat samt fisk eller kød.

28. august 2019 af Anders Karmark

Grillede kartoffelskiver med rosmarin 

Ingredienser:

  • 4 store bagekartofler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. friskhakket rosmarin
  • Groft havsalt

Sådan gør du

  1. Skær bagekartoflerne ud i 1 cm tykke skiver.
  2. Pensl kartoffelstykkerne med olivenolie, og drys med halvdelen af rosmarinen.
  3. Tilbered kartoffelstykkerne på grillen ved medium varme, til de er møre indeni og har fået farve og er blevet sprøde.
  4. Drys resten af rosmarinen og lidt groft havsalt over kartoflerne før servering.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvilket sundhedsråd har du sværest ved at følge?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: