Grillet fennikel og blomkål med oliven
© Thomas Dahl

Grillet fennikel og blomkål med oliven

Her får du opskriften på grillet fennikel og blomkål med oliven. Opskriften er et skønt tilbehør til din grill-aften og super enkel at lave.

17. august 2019 af Anders Karmark

Grillet fennikel og blomkål med oliven

Ingredienser:

  • 2 store fennikler
  • ½ blomkål
  • 100 g kalamata-oliven
  • 1 tsk. knust rosenpeber 
  • 1 spsk. olivenolie 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. honning  
  • Lidt friskhakket persille til pynt

Sådan gør du

  1. Skær fenniklerne ud i kvarte på langs. Skær blomkål i grove, tykke stykker på ca. 1 centimeter.
  2. Grill fennikel og blomkål, til de har fået flotte, mørke streger på alle sider.
  3. Vend de grillede grønsager sammen med olivenolie, citronsaft, oliven, honning, rosenpeber og lidt friskhakket persille.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: