Kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado

Hvis du vil have en dressing til din kyllinge- bowl, kan du røre lidt græsk yoghurt med en smule citronsaft samt hakket mynte.

© Thomas Dahl

Kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado

Med denne kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado er du garanteret et sundt og mættende måltid. Få opskriften lige her.

12. april 2019 af Anders Karmark

Kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado

Ingredienser (til 2 pers.):

  • 300 g kyllingebryst i strimler
  • 200 g kogt couscous
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 spsk. sort sesam
  • 1 avocado
  • 1 rødløg
  • ½ hoved rød salat
  • 100 g squash
  • 100 g hvidkål
  • Kernerne fra 1 granatæble
  • 50 g dadler
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike

Sådan gør du:

  1. Steg kyllingestrimlerne på en forvarmet pande i 1 spsk. olivenolie. Giv dem lidt salt og peber. Tag dem af panden. 
  2. Skær løg og gulerod i fine tern, og sautér dem på panden i 1 spsk. olivenolie, til de er blanke og møre (ca. 4-5 min.).
  3. Snit salaten fint, og bland den med couscous, sort sesam, de sauterede løg og gulerødder samt lidt salt og peber.
  4. Snit rødløget fint. Vend det med sukker og eddike. Lad det stå, til sukkeret er opløst.
  5. Snit squash i fine tern og hvidkålen i fine strimler.
  6. Skær avocadoen i skiver og dadlerne i mindre stykker.
  7. Anret couscousblandingen i bunden af din bowl, og læg kylling, grønsager, dadler og granatæblekerner rundtom. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 667 kcal

Protein: 40,7 g

Fedt: 23,6 g

Kulhydrat: 78,8 g

Kostfibre: 11,5 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: