Kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado
Ingredienser (til 2 pers.):
- 300 g kyllingebryst i strimler
- 200 g kogt couscous
- 1 løg
- 1 gulerod
- 1 spsk. sort sesam
- 1 avocado
- 1 rødløg
- ½ hoved rød salat
- 100 g squash
- 100 g hvidkål
- Kernerne fra 1 granatæble
- 50 g dadler
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. hvidvinseddike
Sådan gør du:
- Steg kyllingestrimlerne på en forvarmet pande i 1 spsk. olivenolie. Giv dem lidt salt og peber. Tag dem af panden.
- Skær løg og gulerod i fine tern, og sautér dem på panden i 1 spsk. olivenolie, til de er blanke og møre (ca. 4-5 min.).
- Snit salaten fint, og bland den med couscous, sort sesam, de sauterede løg og gulerødder samt lidt salt og peber.
- Snit rødløget fint. Vend det med sukker og eddike. Lad det stå, til sukkeret er opløst.
- Snit squash i fine tern og hvidkålen i fine strimler.
- Skær avocadoen i skiver og dadlerne i mindre stykker.
- Anret couscousblandingen i bunden af din bowl, og læg kylling, grønsager, dadler og granatæblekerner rundtom.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 667 kcal
Protein: 40,7 g
Fedt: 23,6 g
Kulhydrat: 78,8 g
Kostfibre: 11,5 g