Kyllingebryst i fad med urter og rodfrugter
Ingredienser til 2 pers.:- 300 g kyllingebryst
- 4 fed finthakkede hvidløg
- 75 g løg
- 75 g gulerødder
- 75 g pastinak
- 75 g kartofler
- ½ grøn peber
- 2 spsk. olivenolie
- ½ dl æbleeddike (hvidvinseddike kan også bruges)
- 1 spsk. frisk timian (eller tørret)
- 1 tsk. frisk rosmarin (eller tørret)
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingebrysterne i 3-4 stykker. Skær alle grønsagerne i grove tern eller strimler.
- Vend alle ingredienserne sammen, og læg dem i et ovnfast fad. De må godt ligge lidt oven på hinanden. Bag det i 15 min. i en 225 grader forvarmet ovn.
- Servér evt. en simpel salat og et par skiver groft brød til.
Nærings indhold pr. person:
Energi: 386 kcal
Protein: 34,1 g
Fedt: 18 g
Kulhydrat: 25,4 g
Kostfibre: 6,1 g