Det kan godt virke uoverskueligt at skulle tilberede et sundt aftensmåltid fra bunden, når man kommer træt hjem fra job eller træning, så det er godt, at nogle retter er så simple, at de næsten laver sig selv. Her får du en lækker opskrift på en alt-i-en-ret med kylling, som kræver et minimum af arbejde.
Ingredienser til 4 pers.:
● 600 g kyllingebryst
● 4 fed hvidløg
● 1 aubergine
● 1 squash
● 2 løg
● 4 tomater
● 2 spsk. friskhakket persille
● 2 spsk. olivenolie
● Salt og peber
● 1 spsk. oregano
● 50 g friskrevet parmesan
Sådan gør du:
● Skær løgene i grove både, og hak hvidløget fint. Sautér løg og hvidløg i olivenolien på en varm pande.
● Skær de øvrige grønsager i grove stykker på ca. 2 x 2 cm.
● Bland grønsagerne godt sammen med de sauterede løg samt persille, oregano, salt og peber, og fordel det hele i et ovnfast fad under og oven på kyllingebrysterne. Sørg for, at de fleste af auberginestykkerne ligger øverst.
● Drys med friskrevet parmesan.
● Bag retten ved 180 grader i 30 min.
● Servér med en skive groft brød og en simpel salat.
