Kyllingesalat med grønne bønner og mild dijondressing
Ingredienser (4 pers.):
- 400 g stegt kyllingefilet
- 150 g babyspinat
- 1/4 agurk
- 150 g friske, grønne bønner
- 50 g sorte, stenfri oliven
- 1 rød peber
- 2 skiver groft brød
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. sukker
- 2 spsk. hvidvinseddike
- Salt
- 2 spsk. græsk yoghurt, 2,0 %
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. dijonsennep
- Lidt vand
Sådan gør du
- Skær den kvarte agurk i små tern, og vend dem sammen med sukker og eddike. Lad det stå, indtil sukkeret er opløst, og vend løbende rundt i det.
- Skær brødet i små tern, og vend dem med olivenolie og lidt salt. Bag dem i ovnen i ca. 1012 min. ved 180 grader, til de lysebrune og sprøde.
- Skær peberfrugten i tynde strimler, og skyl babyspinaten.
- Skær kyllingefileten i strimler, og vend dem sammen med de øvrige ingredienser.
- Lav en dressing ved at blande 2 spsk. yoghurt, 1 spsk. mayon nai se, 1 spsk. dijonsennep og lidt vand i en lille skål. Servér dressingen til sammen med en skive groft brød
Nærings indhold pr. person:
Energi: 331 kcal
Protein: 26,4 g
Fedt: 14,7 g
Kulhydrat: 25,7 g
Kostfibre: 4,6 g