Okse-bowl med vilde ris, majs og kidneybønner
Ingredienser (til 2 pers.):
- 300 g okseinderlår i tynde strimler
- 200 g kogte vilde ris
- 100 g kogte kidneybønner
- ½ grøn peber
- 1 stang bladselleri
- ½ friskhakket rød chili
- 100 g majs
- 50 g babyspinat
- 50 g salturt
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. sød chili
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber
- Snittet forårsløg til pynt
Sådan gør du
- Steg oksestrimlerne sammen med den friskhakkede chili på en meget varm forvarmet pande i 1 spsk. olivenolie. Tilføj lidt salt og peber.
- Vend oksestrimlerne sammen med de kogte vilde ris, spinaten og kidneybønnerne på panden, til det er lunt.
- Snit peberfrugten og bladsellerien i fine strimler.
- Anret risblandingen i bunden af din bowl, og fordel grønsagerne rundt i kanten.
- Hak salturten groft, og vend den sammen med 1 spsk. olivenolie, citronsaft og sød chili. Fordel dressingen ud over grønsagerne.
- Pynt til sidst med lidt snittet forårsløg.
Næringsindhold pr. person
Energi: 718 kcal
Protein: 49 g
Fedt: 23,7 g
Kulhydrat: 84,2 g
Kostfibre: 14 g