Omelet med rød peber, parmesan og estragon
Ingredienser (1 person): ? 1 rød peberfrugt ? 1 kvist estragon/bredbladet persille ? 1 tsk. ekstrajomfruolivenolie ? 2 æg ? Salt og peber ? 2 spsk. fintrevet parmesanost
Sådan gør du: 1. Gør peberfrugten i stand, og skær den i ringe. Rist disse på en æggepande i olivenolie. Krydr let med salt og peber.
2. Pisk de to æg med en gaffel. Hæld æggemassen ned til peberfrugterne.
3. Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et lille grydelåg, og steg den stabil på den anden side.
4. Drys parmesan på den varme omelet, og anret med estragon.
Næringsindhold pr. person: Energi: 389 kcal Protein: 28,6 g Fedt: 26,9 g Kulhydrat: 10 g Kostfibre: 2 g
PRØV OGSÅ: OMELET OPSKRIFT: Nem omelet med spinat, kartoffel og feta