Ingredienser:
4 personer
2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
1 spsk. olivenolie
2 andebrystfileter
Havsalt
300 g fuldkornspasta
1 spsk. olivenolie
½ spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. rørsukker
Sort peber
2 spsk. persille
50 g hasselnødder
Fremgangsmåde:
Skær peberfrugterne i halve på langs, rens dem, og bag dem i ovnen ved 220 grader i 15 min. Læg i plastikpose til afkøling. Fjern skindet, skær i mindre stykker, og gnid med olivenolie.
Fjern fedtet fra andekødet, og kog det i saltet vand i en time. Skær nu kødet i mindre stykker.
Kog pastaen efter anvisningen. Lav en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, sennep, rørsukker, salt, peber og finthakket persille, og put pastaen i marinaden. Rist hasselnødderne på en pande, og gnid skallen af.
end and, peberfrugter og hasselnødder i pastaen, og servér pastasalaten.
LÆS OGSÅ: Nem og lækker pastasalat med kylling
Næringsindhold pr. person:
Energi: 479 kcal. Protein: 37,8 g. Fedt: 21,1 g. Kulhydrat: 64,7 g. Kostfibre: 9,8 g.