Ristet broccoli og blomkål med tigerrejer
Ingredienser til 4 pers.:
● 500 g broccoli i små buketter
● 500 g blomkål i små buketter
● 1 fintsnittet løg
● 1 fed hvidløg
● 50 g sukkerærter
● 1 rød peber i strimler
● 500 g store tigerrejer
● 25 g finthakket citrongræs
● 25 g finthakket ingefær
● ½ tsk. rød karrypasta
● ½ tsk. stødt koriander
● 2 spsk. citronsaft
● 2 spsk. soja
● 2 spsk. sweet chili sauce
● 2 spsk. olivenolie
● Lidt fintsnittet forårsløg
Sådan gør du:
● Sautér løg og hvidløg i 2 spsk. olivenolie i en wok eller en stor sauterpande, til de er blanke.
● Tilsæt rejerne, og steg dem sammen med løgene i 2-3 minutter.
● Tilsæt ingefær, citrongræs, koriander, rød karrypasta, sweet chili sauce, soja og citronsaft, og vend det godt rundt.
● Tilsæt broccoli, blomkål, sukkerærter og rød peber, og lad det stege med ved høj varme i 3-4 minutter.
● Pynt med lidt fintsnittet forårsløg før servering.

Ristet broccoli og blomkål med tigerrejer
Tip:
Spis retten, som den er, eller servér den med lidt ris eller brød til. Du kan også drysse lidt frisk koriander og hakkede peanuts over den.