Pink spidskålssalat med feta
© Thomas Dahl

Pink spidskålssalat med feta

Prøv denne lækre opskrift på pink spidskålssalat med friske ærter og ærtespirer. Den velsmagenede salat toppes til sidst med ristede græskarkerner og feta.

27. september 2018 af Anders Karmark

Pink spidskålssalat med feta

Ingredienser (4 pers.):

  • 1 frissésalat 
  • ½ hoved pink spidskål 
  • 150 g friskbælgede ærter (frosne kan også bruges) 
  • 75 g græskarkerner 
  • 50 g ærtespirer 
  • 150 g feta i tern 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. olivenolie 
  • Salt

Sådan gør du  

  1. Rist græskarkernerne med lidt salt i en bradepande i ovnen ved 180 grader i 8-10 min. Rør rundt i dem 3-4 gange undervejs. 
  2. Snit frissésalat og spidskål i fine strimler, og vend dem sammen med ærterne, ærtespirerne, citronsaften og olivenolien. Fordel feta og de ristede græskarkerner på toppen.

Nærings indhold pr. person:
Energi: 290 kcal
Protein: 16,8 g
Fedt: 19,3 g
Kulhydrat: 15,6 g
Kostfibre: 5,4 g

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

Vil du have en stærk krop og undgå skader? Lige nu kan du få vores store træningssæt til en helt fantastisk intro-pris. Sættet består af et mavehjul, en træningsmåtte og træningselastikker samt en stor guide med øvelser, så du kan træne hele kroppen derhjemme. Derudover får du 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet inspiration, motivation og gode råd til din træning. Og det bedste af det hele er, at du får det hele for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Det har aldrig været billigere at komme i form. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: