Pulled duck med balsamicorødbeder

And og jul hører ofte sammen, men hvad med en en sund julevariant af pulled duck serveret med balsamicomarinerede rødbeder og rødløg?

13. marts 2019 af Martin Kreutzer & Anne Larsen

Opskrift til 6 personer.

Pulled duck:

  • 3 andebrystfileter

  • 3 laurbærblade

  • Havsalt

Sådan gør du:

  • Kog andebrystfileter i vand med laurbærblade og 1 spsk. salt i en time.

  • Skær fedtet fra kødet, og riv dette med to gafler.

Rødbeder:

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 190 grader.

  • Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen i en time.

  • Skær rødløg i fine både, steg dem kort tid i olien, spæd til med balsamico og sirup.

  • Lad løgene simre i 10 minutter, krydr med salt og peber, smag til, og kom stjerneanis ved.

  • Skær de bagte rødbeder i stykker, og kom dem ned til rødløgene.

  • Anret rødbeder og løg med revet and._

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: