Pulled duck med balsamicorødbeder

And og jul hører ofte sammen, men hvad med en en sund julevariant af pulled duck serveret med balsamicomarinerede rødbeder og rødløg.

13. marts 2019 af I FORM

_Opskrift til 6 personer.

Pulled duck:

  • 3 andebrystfileter

  • 3 laurbærblade

  • Havsalt

Sådan gør du:

  • Kog andebrystfileter i vand med laurbærblade og 1 spsk. salt i en time.

  • Skær fedtet fra kødet, og riv dette med to gafler.

Rødbeder:

  • 400 g rødbeder

  • 2 rødløg

  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

  • 1 dl mørk balsamicoeddike

  • ½ dl agavesirup eller akacie-honning

  • 2 stjerneanis

  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 190 grader.

  • Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen i en time.

  • Skær rødløg i fine både, steg dem kort tid i olien, spæd til med balsamico og sirup.

  • Lad løgene simre i 10 minutter, krydr med salt og peber, smag til, og kom stjerneanis ved.

  • Skær de bagte rødbeder i stykker, og kom dem ned til rødløgene.

  • Anret rødbeder og løg med revet and._

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: