Rød salat med broccoli
Prøv denne lækre salat med tun, hvedekerner og cherrytomater vendt i en sød/syrlig yoghurtdressing.
Ingredienser (4 pers.):
- 1 hoved rød salat
- 1 hoved broccoli
- 1 hoved blomkål
- 200 g kogte hvedekerner
- 300 g tun i vand
- 150 g cherrytomater
- 4 spsk. græsk yoghurt, 2 % fedt
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. akaciehonning
- ½ bdt. hakket persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl salaten og snit den derefter i fine strimler. Pluk broccoli og blomkål i små buketter.
- Halvér cherrytomaterne.
- Rør græsk yoghurt, akaciehonning, citronsaft, salt og peber sammen til en tyk dressing, og vend den sammen med rødsalat, blomkål, broccoli og hvedekerner.
- Dræn tunen, og vend den forsigtigt i. Pynt med cherrytomaterne og hakket persille. Servér evt. med en skive groft brød.
Nærings indhold pr. person:
Energi: 244 kcal
Protein: 31,1 g
Fedt: 2,4 g
Kulhydrat: 28,3 g
Kostfibre: 8,2 g