Salat Napolitana

Salat napolitana med grillede grøntsager

Prøv den lækre salat napolitana med grillede grøntsager, parmesan og rød pimentsauce. Opskriften er supernem og indeholder masser af næring. Serveres med groft brød og dressing.

11. juni 2019 af Anders Karmak

Salat napolitana med grillede grøntsager

Ingredienser (4 pers.):
  • 150 g napolitanasalat 
  • 150 g friske, grønne asparges 
  • 2 gulerødder 
  • 1 squash 
  • 2 store løg 
  • 1 rød peberfrugt 
  • 100 g friskrevet parmesan 
Rød pimentsauce:
  • 1 peberfrugt 
  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg 
  • 1 dl olivenolie 
  • ½ dl hvidvinseddike 
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær enden af aspargesene, og halvér dem. 
  • Skær gulerødderne, squashen og peberfrugten i strimler, og grill dem på en varm grillpande el. grill. 
  • Skær løgene i grove både, og grill dem med. 

Pimentsauce:

  • Skær peberfrugten og løget i grove tern, og bag dem sammen med hvidløgsfeddene i ov nen ved 240 grader, til de er møre, ca. 10­12 min. Blend dem derefter med o li ven olie, eddike og lidt salt og peber. 
  • Vend grønsagerne sammen med napolitanasalaten, og drys parmesan på. Servér med groft brød og dressing.

Nærings indhold pr. person: 

Energi: 384 kcal
Protein: 13,2 g
Fedt: 29,1 g
Kulhydrat: 21,4 g
Kostfibre: 5,8 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: