Avocadosalat med hytteost
Til 4 personer: 3 avocadoer 500 g mager hytteost 200 g rucola, skyllet 1 økologisk citron, fintrevet skal ½ bdt. frisk persille, groft hakket ½ bdt. purløg 1 lille rødløg, finthakket 2 spsk. olivenolie Salt + peber 4 skiver grovbrød
Sådan gør du: 1. Bland hytteost, citronskal, friske urter og rødløg sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.
2. Skær avocadoen i skiver og krydr med salt, peber og citronsaft. Servér med rucolasalat og hytteostblandingen på toppen og giv til sidst salaten et stænk olivenolie. Servér groft brød til.
Næringsindhold pr. person: Energi: 560 kcal Protein: 24,3 g Fedt: 32 g Kulhydrat: 49,5 g Kostfibre: 9,5 g