Sund pastasalat med kylling
Sund pastasalat med kylling - på den lækre måde! Opgradering: Smid gerne en håndfuld cashewnødder i din pastasalat, så du får ekstra meget jern. © Kenneth Drabæk og Valling.com

Grov pastasalat med kylling

Denne opskrift på pastasalat med kylling er utrolig nem at lave. Som bonus er pastasalaten super sund og holder dit blodsukker stabilt.

27. februar 2017 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling er en opskrift, der er lige til at gå til. Opskriften på pastasalaten her er med ingredienser til 1 person, så du kan nemt gange den op, så du har pastasalat til mange personer.


Ingredienser til pastasalat med kylling

  • 75 g fuldkornspasta (skruer) 
  • 125 g kyllingebryst 
  • 50 g grønne ærter 
  • 75 g cherrytomater 
  • En halv peberfrugt skåret i tern 
  • En halv agurk skåret i små tern 
  • 2 spsk. grøn pesto


Tilberedning af pastasalat med kylling 

Kog pastaen, til den er al dente, og stil den til afkøling i køleskabet. Steg kyllingebrystet, og skær det i fine strimler. Vend pasta, grønsager og kød med 2 spsk. pesto og server din pastasalat kold.

Du kan opgradere din pastasalt ved at smide en håndfuld cashewnødder i, så du får ekstra meget jern.


Pastasalat skal spises kold

Der er mange gode fordele ved at spise din pastasalat kold. Du holder blandt andet dit blodsukker mere stabilt og beskytter dine tarme mod kræft, da du for mere resistent stivelse i en kold pastasalat.

Du kan få endnu flere tips til, hvordan du holder dig sund i hverdagen med Aktiv Træning. Vi giver dig den nyeste viden indenfor kost og motion, som hjælper dig med at bevare motivationen og få større udbytte af din træning. Klik her og få vores særtilbud på 3 magasiner for KUN 89 kr.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 672 kcal Protein: 45,7 gram Fedt: 23,9 gram Kulhydrat: 75,1 gram Kostfibre: 12,9 gram

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.


Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: