Sund pastasalat med kylling
Sund pastasalat med kylling - på den lækre måde! Opgradering: Smid gerne en håndfuld cashewnødder i din pastasalat, så du får ekstra meget jern. © Kenneth Drabæk og Valling.com

Grov pastasalat med kylling

Denne opskrift på pastasalat med kylling er utrolig nem at lave. Som bonus er pastasalaten super sund og holder dit blodsukker stabilt.

27. februar 2017 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling er en opskrift, der er lige til at gå til. Opskriften på pastasalaten her er med ingredienser til 1 person, så du kan nemt gange den op, så du har pastasalat til mange personer.


Ingredienser til pastasalat med kylling

  • 75 g fuldkornspasta (skruer) 
  • 125 g kyllingebryst 
  • 50 g grønne ærter 
  • 75 g cherrytomater 
  • En halv peberfrugt skåret i tern 
  • En halv agurk skåret i små tern 
  • 2 spsk. grøn pesto


Tilberedning af pastasalat med kylling 

Kog pastaen, til den er al dente, og stil den til afkøling i køleskabet. Steg kyllingebrystet, og skær det i fine strimler. Vend pasta, grønsager og kød med 2 spsk. pesto og server din pastasalat kold.

Du kan opgradere din pastasalt ved at smide en håndfuld cashewnødder i, så du får ekstra meget jern.


Pastasalat skal spises kold

Der er mange gode fordele ved at spise din pastasalat kold. Du holder blandt andet dit blodsukker mere stabilt og beskytter dine tarme mod kræft, da du for mere resistent stivelse i en kold pastasalat.

Du kan få endnu flere tips til, hvordan du holder dig sund i hverdagen med Aktiv Træning. Vi giver dig den nyeste viden indenfor kost og motion, som hjælper dig med at bevare motivationen og få større udbytte af din træning. Klik her og få vores særtilbud på 3 magasiner for KUN 89 kr.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 672 kcal Protein: 45,7 gram Fedt: 23,9 gram Kulhydrat: 75,1 gram Kostfibre: 12,9 gram

Redaktionen anbefaler: Lækker træningsjakke

Løb gennem kulden og blæsten med Aktiv Træning. Lige nu byder vi nye læsere velkomne med en suveræn løbejakke fra Diadora sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition). Jakken kan lynes højt op i halsen og er forsynet med mesh-paneler i nakken, under armene og ned ad ryggen, hvilket giver en naturlig udluftning, så du ikke koger over på løbeturen. Derudover giver panelerne jakken en super mobilitet og bevægelighed, da der ikke er noget værre end at slås med en jakke med dårlig pasform, når man løber. Læs mere om tilbudet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: