Sund pastasalat med kylling
Sund pastasalat med kylling - på den lækre måde! Opgradering: Smid gerne en håndfuld cashewnødder i din pastasalat, så du får ekstra meget jern. © Kenneth Drabæk og Valling.com

Grov pastasalat med kylling

Denne opskrift på pastasalat med kylling er utrolig nem at lave. Som bonus er pastasalaten super sund og holder dit blodsukker stabilt.

27. februar 2017 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling er en opskrift, der er lige til at gå til. Opskriften på pastasalaten her er med ingredienser til 1 person, så du kan nemt gange den op, så du har pastasalat til mange personer.


Ingredienser til pastasalat med kylling

  • 75 g fuldkornspasta (skruer) 
  • 125 g kyllingebryst 
  • 50 g grønne ærter 
  • 75 g cherrytomater 
  • En halv peberfrugt skåret i tern 
  • En halv agurk skåret i små tern 
  • 2 spsk. grøn pesto


Tilberedning af pastasalat med kylling 

Kog pastaen, til den er al dente, og stil den til afkøling i køleskabet. Steg kyllingebrystet, og skær det i fine strimler. Vend pasta, grønsager og kød med 2 spsk. pesto og server din pastasalat kold.

Du kan opgradere din pastasalt ved at smide en håndfuld cashewnødder i, så du får ekstra meget jern.


Pastasalat skal spises kold

Der er mange gode fordele ved at spise din pastasalat kold. Du holder blandt andet dit blodsukker mere stabilt og beskytter dine tarme mod kræft, da du for mere resistent stivelse i en kold pastasalat.

Du kan få endnu flere tips til, hvordan du holder dig sund i hverdagen med Aktiv Træning. Vi giver dig den nyeste viden indenfor kost og motion, som hjælper dig med at bevare motivationen og få større udbytte af din træning. Klik her og få vores særtilbud på 3 magasiner for KUN 89 kr.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 672 kcal Protein: 45,7 gram Fedt: 23,9 gram Kulhydrat: 75,1 gram Kostfibre: 12,9 gram

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

VIL DU OGSÅ HAVE stærke ryg- og mavemuskler? Det kan du sagtens. En af de allerbedste måder er at bruge et mavehjul. Med kun få minutters træning om dagen styrker du din coremuskulatur, får en sundere holdning og undgår at falde sammen i ryggen med smerter i lænden til følge.

LIGE NU KAN du få et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: