Tilsæt 50-75 g sorte oliven, og få flere sunde fedtstoffer.

© Valling.com

Kold kartoffel-bønne-salat

En skøn og mættende salat med kolde kartofler, der holder dit blodsukker stabilt.

30. august 2010 af Martin Kreutzer

Ingredienser til 1 person:
250 g grønne bønner (haricots verts)
1 tsk. honning
1 spsk. sennep
1 tsk. olivenolie
300 g kogte og afkølede nye kartofler
1 lille rødløg skåret i både
1 lille håndfuld basilikumblade
100 g røget laks i strimler

Tilberedning:
Nip enden af bønnerne, og damp dem i letsaltet vand i 4-5 min., så de stadig har bid.

Rør honning, sennep og olie sammen til en dressing. 

Vend bønner, løg, kartofler, basilikum og laks i dressingen. 

Smag til med salt.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 556 kcal Protein: 33,2 gram Fedt: 15,4 gram Kulhydrat: 77,4 gram Kostfibre: 13,1 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: