Ingredienser til 4 personer: 2 røde peberfrugter 2 gule peberfrugter 1 spsk. olivenolie 2 andebrystfileter Havsalt 300 g fuldkornspasta 1 spsk. olivenolie ½ spsk. hvidvinseddike 1 tsk. dijonsennep ½ tsk. rørsukker ½ tsk. havsalt Sort peber 2 spsk. persille 50 g hasselnødder
Tilberedning: Skær peberfrugterne i halve på langs, rens dem, og bag i ovnen ved 220 grader i 15 min. Læg i plasticpose til afkøling. Fjern skindet, skær i mindre stykker, og gnid med olivenolie.
Fjern fedtet fra andekødet, og kog i saltet vand i en time. Skær nu kødet i mindre stykker.
Kog pastaen efter anvisningen. Lav marinade af olivenolie, hvidvinseddike, sennep, rørsukker, salt, peber, finthakket persille, og put pastaen i marinaden. Rist hasselnødderne på en pande, og gnid skallen af.
Vend and, peberfrugter og hasselnødder i pastaen, og server nu pastasalaten.
Derfor er retten sund: Retten rummer retten store mængder af jern, som er vigtigt for din blodproduktion.
Se også vores lækre og sunde pastasalat med kylling
Energi pr. person
Energi: 604 kcal Fedt: 20 gram Protein: 38 gram Kulhydrat: 66 gram