Vegetar-bowl med grønkål, feta og stegte kartofler
Ingredienser (til 2 pers.):- 150 g kogte sojabønner
- 100 g feta
- 100 g grønkål
- 1 bolsjebede
- 50 g hasselnødder
- 1 rødløg
- ½ gul squash
- 200 g kartofler
- 100 g revet gulerod
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 spsk. farin
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skær kartofler i tern af ca. 1 x 1 cm.
- Rist kartoflerne på en meget varm pande i 2 spsk. olivenolie, til de er lysebrune (ca. 6-7 minutter). Giv dem lidt salt og peber.
- Snit rødløget meget fint, og vend det sammen med æbleeddike og farin.
- Skær bolsjebeden i meget fine strimler (brug evt. et juliennejern).
- Skær squashen i små tern.
- Vend grønkålen, de kogte sojabønner, de ristede, lune kartofler og de marinerede rødløg sammen, og anret det i bunden af din bowl.
- Fordel de øvrige grønsager rundt i kanten.
- Pluk fetaen, og fordel den ud over din bowl sammen med hasselnødderne.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 732 kcal
Protein: 30,4 g
Fedt: 41,3 g
Kulhydrat: 68,8 g
Kostfibre: 15,6 g