Mysli
© iStock

Skift havregryn ud med sund mysli

Spiser du bevidst havregryn frem for mysli i den tro, at det er den sundeste morgenmad for dig? En kvalitetsmysli giver dig mere næring, end havregryn gør.

12. april 2018 af Hans Westhausen Gottlieb

Hvad er sundest – havregryn eller mysli?

Jeg vælger ofte havregryn frem for mysli til morgenmad, men hvilket morgenmadsprodukt er egentligt sundest?

SVAR: Kvalitetsmysli slår faktisk havregrynene. Mysli er havregryn blandet med tørret frugt og nødder. Du får derfor det bedste fra tre verdener, frugtens antioxidanter, sunde fedtstoffer fra nødderne og fuldkornsfibre, mens havregrynene alene, trods deres sundhed, rummer for få forskellige næringsstoffer.

Det forudsætter dog, at myslien er af den sunde slags. Mysli er nemlig en meget grumset genre, der både rummer supersunde varianter og myslier, der mere minder om bland selv-slik. Gå efter en variant, der rummer mindst 50 pct. fuldkorn og maks. 8 g tilsat sukker pr. 100 g. 

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen.

Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: