Kartoffelsalat med kylling, radiser og asparges
Bekæmp madspild og genbrug gårdagens restkartofler til din aftensmad. Med denne opskrift kan du nemt bikse en sund og velsmagende kartoffelsalat sammen på ingen tid. Bon appétit!
Ingredienser (til 2. pers.):
- 300 g kartoffelrester (gerne lidt faste i strukturen)
- 200 g stegt kyllingefilet
- 50 g radiser
- 100 g asparges
- 50 g ærter
- ½ agurk
- 1 rødløg
- 100 g lollo bionda-/lollo rossa-salat
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hvid balsamico
- 1 spsk. sukker
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skær agurken i tern a ca. ½ x ½ cm, og vend dem rundt med balsamico og sukker. Vend rundt, indtil sukkeret er opløst.
- Skær kartoflerne i stykker a ca. 1 x 1 cm. Skær radiserne i kvarte. Skær enden af aspargesene, og halvér dem. Snit rødløget i fine tern.
- Vend det hele (inkl. ærter og salat) sammen med olivenolien og lagen fra de syltede agurker.
- Skær kyllingefileten i skiver, og anret dem på toppen af salaten.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 421 kcal
Protein: 27,5 g
Fedt: 16,2 g
Kulhydrat: 44,5 g
Kostfibre: 6,2 g