Tør du spise verdens stærkeste tortilla?

Se videoen, hvor flere forsøger sig med verdens stærkeste tortilla-chip. Den er så stærk, at den bliver solgt i en pose med kun én i!

26. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Chili er en ren superfood, der sænker blodtryk, sætter gang i stofskiftet og booster vores immunforsvar, men sundhedsfordelene ved netop denne tortillachip, kan vi nok ikke svare for.

Men hvor stærk kan en tortilla-chip egentligt være? Ret stærk viser det sig! "THE PAQUI CAROLINA REAPER" er en tortilla-chips med krydderi fra verdens stærkeste chili, Caroline Reaper. Det gør den til verdens stærkeste tortilla-chip - og den bliver naturligvis serveret i en æske, der er formet som en kiste ...

#Onechipchallenge

Firmaet bag tortilla-chippen er den amerikanske Paqui, der laver gourmet tortilla-chips. De har nu lavet en challenge, hvor deres kunder skal filme mens de spiser den éne chip i posen. Under hashtagget #Onechipchallenge forsøger folk sig med at styre mundvand og tårer, efter at have indtaget den stærke tortilla-chip.

Herunder kan du se en række reaktioner fra dem, der har forsøgt sig med den stærke chip. Vi anbefaler, at man har mælk eller en stor soft-ice klar, hvis man selv vil kaste sig ud i udfordringen!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: